Behandlinger

Dameklip

Det skal være noget særligt at gå til frisør. Kreativitet, kvalitet og luksus er en del af oplevelsen, når du er kunde hos S-design.

Vi starter behandlingen ved vasken, hvor jeg analysere dit hår og hovedbund og nøje udvælger den shampoo og conditioner som passer lige netop til dig. Du vil ligeledes  blive forkælet og nyde en dybdegående hovedbundsmassage, som øger blodcirkulationen i og omkring nakken.

For det perfekte resultat, kræver behandlingen tid og jeg ligger stor vægt på at vi sammen finder ud af de ønsker og muligheder du som kunde har.

En klipning, er ikke bare en klipning. Det skal være klædeligt og medgørligt, også når man kommer hjem fra frisøren.  

Herreklip

Når du booker tid til en herreklip, vil vi starte med en kort dialog, omkring dine ønsker. Hvad der er klædeligt og hvordan du selv som kunde kan style og forme dit hår.

En god shampoo og stylings produkter, er efterhånden blevet et must for mænd. Derfor går jeg i dybden og vejleder i de lækre produkter fra herreserien Keune.

Farvning

Jeg tilbyder forskellige typer af farvninger, som hver især skaber forskellige resultater. Der er mange muligheder, når du som kunde vælger at få farvet hår. Babylights, reflekser, toning, helfarve, bundfarve er nogle af de mest brugte metoder. Der er et hav af muligheder og jeg elsker at nørde med nye metoder indenfor hårfarvning.

Jeg arbejder med “Mask with vibrachrom” fra Davines. Et innovativt farvesystem. Farvesystemet introducerer en helt ny teknologi inden for hårfarve. En teknologi, som gør at farven på overlegen vis trænger ind i hårets struktur og tilfører håret en ensartet holdbarhed og en ekstraordinær blødgørende effekt. 

Hovedbundsbehandling

Selvom du ikke umiddelbart har problemer med din hovedbund, er det altid en god ide at gøre lidt ekstra for dit hår. En hovedbundsbehandling starter ved vasken, med en afrensende shampoo, som renser dit hår og hovedbund fri for rester af fedt og hårprodukter. Derefter en afstressende hovedbundsmassage, i den populære massagestol, hvor jeg vurdere hvilken former for kurbehandling dit hår og hovedbund har brug for.

Bryn

Jeg tilbyder en professionel farvning af dine bryn, med farve som holder 4-6 uger. Farvning og retning af dine bryn, giver dig mere kant og indrammer dit ansigt på en smuk og naturlig måde.

Vipper

Ved farvning af dine vipper opnår du et mere fyldigt mascara lignende look. Som giver ekstra liv til dit ansigt.