Frisør i Odense – Beliggende centralt i Klaregade

Hos frisør S-design i Odense tilbyder vi både klip, farve og permanent. Som damefrisør i Odense ved vi hvor vigtigt det er at have en frisure der afspejler ens identitet. At have det godt med sig selv, hænger sammen med håret kombineret med velvære. Vi skaber en professionel atmosfære så du kan føle dig afslappet og tilpas, imens du kan nyde at læse et modemagasin i hyggelige omgivelser. Når du ankommer i salonen finder vi sammen ud af hvad der skal ske, alt efter dine ønsker, med rådgivning fra vores uddannede frisører. Find den tid, som passer dig bedst. Book en tid hos din damefrisør i Odense centrum.

Nyd en kop varm kaffe i hyggelige omgivelser, imens sørger vi for en grundig herreklip som følger modens tendenser. Vi er i konstant udvikling, da vi bla. Finder inspiration fra udlandet. Book en tid hos din herrefrisør i Odense centrum.

Da alle vores frisører har den 4 årige frisøruddannelse samt deltager i kurser og shows forstår vi betydningen af en gennemført behandling. Denne kombination gør at frisørerne hos S-design i Odense er yderst dygtige til at hjælpe dig til en enestående frisure. Udover god service benytter vi os af kvalitetsprodukter fra Davines som er miljøvenlige hårprodukter fra Parma i Italien. Davines er kendt for deres rene og naturlige ingredienser af høj kvalitet og bygget på en videnskabelig kompromisløshed, der altid gavner kunden.

Book en tid hos S-design, din frisør i Odense.

Søger du en herre- eller damefrisør beliggende centralt i Odense, kan du nemt bestille tid hos os alt efter dine behov, eller få en tid samme dag. S-design ligger i Klaregade, i hjertet af Odense, nær hyggelige caféer, butikker og tæt på naturskønne områder ved Munke Mose samt parkeringsmuligheder i centrum.

Er du ikke sikker på hvilken ny frisure du vil have, er du altid velkommen til at kontakte os inden tidsbestilling for en snak om dine muligheder.